Wie

Wie
Vraag je mij wie ik ben, dan stel ik me eerder voor als ‘fotografe’ dan met mijn naam. En misschien is ‘gebeurtenisfotograaf’ nog wel beter. Fotografie is mijn tweede natuur — omdat ik het belangrijk vind om waarde aan het leven toe te voegen en te laten zien wat er écht toe doet.

Als het leven je op het belang van een herinnering wijst

Niemand wil erover nadenken, maar soms komt er een moment waarop je alleen nog maar herinneringen hebt. Dat overkwam mij ook. Ik verloor in 2017 mijn broertje. Dit verlies was en is afschuwelijk, maar het bracht me ook iets ontzettend moois: het besef dat het belangrijk is om herinneringen te maken én vast te leggen. Momenten om opnieuw te beleven. Je met een foto-album terugtrekken en teruggaan in de tijd. Foto’s maken momenten tastbaar.
Met heel veel liefde waarde toevoegen
Samen met jou maak ik herinneringen. Je pasgeboren kindje fotograferen, jezelf op je mooist zien in een fine art portret, de tijd even stilzetten tijdens de laatste momenten met een dierbare of een uitvaart vastleggen. Het zijn allemaal momenten die we nooit meer over kunnen doen, maar wél kunnen herbeleven. Om nog even vast te houden aan de tijd dat jouw kindje zo puur en klein was, met prachtige donshaartjes op het ruggetje en de oortjes. Die keer dat je tranen in je ogen kreeg, omdat je jezelf zo mooi vond. Die laatste, kwetsbare momenten met iemand waar je zo van houdt. En een uitvaart die vaak toch in een roes aan je voorbijgaat. In al mijn foto’s zie je pure liefde terug.

““Een zorgzaam, eerlijk, gezellig, warm mens met doorzettingsvermogen.””

Klant Femke

Een leven vol passie
Naast gebeurtenisfotograaf ben ik een onwijs trotse moeder van vier. Ik geniet enorm van mijn kinderen met hun gekke dansjes en eigenwijze trekjes, onze familieavonden en onze fijne rustmomenten in de weekenden. Om die vier bij te kunnen houden en omdat ik het belangrijk vind fit te zijn, sport ik graag. Lekker in de buitenlucht of mezelf in de kickboksschool in het zweet werken. Maar ik geniet net zo veel van een heerlijke bankhangavond. Ik vind het belangrijk te doen waar je blij van wordt — en dat geef ik graag mee in de vorm van foto’s. Natuurlijk volg ik ook opleidingen en trainingen om mijzelf en mijn fotografie te blijven ontwikkelen.
Kijken of het klikt?

Wil je meer weten over mij of over mijn gebeurtenisfotografie? Neem dan contact met me op of bekijk meer werk op Facebook en Instagram. Een indruk krijgen van hoe eerdere fotoshoots gingen? Lees dan de klantenverhalen.

recent
instagram
post

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Meer zien van mij en mijn werk? Bekijk mijn Instagram of Facebook