Pasfoto’s

Fotograaf uit Zevenaar - een overzicht van alle foto's van Debby van Cleef. Liefdevol en ontroerend!
Fotografie
Dat zijn pas-foto’s!
Altijd pasfoto’s waar je van baalt? Laat je met tegenzin je legitimatie zien, omdat je weet dat degene tegenover je je fronsend aankijkt, omdat je er helemaal niet op lijkt? En vind je het laten maken ook al zo’n gedoe? Het kan ook anders: in een mooie, rustige studio waar je alle tijd krijgt, wél vriendelijk mag kijken, je haar niet volledig achter je oren hoeft en waar je zelfs met baby’s en kinderen zegt: “Dit valt hartstikke mee.”
Waarom pasfoto’s bij Debby van Cleef?
Bij mij sta jíj centraal. Het is mijn doel om jou beter vast te leggen dan je verwacht, waardoor je met een leuke foto en een gerust hart je documenten aanvraagt bij de gemeente. Je krijgt de keuze uit meerdere foto’s én we maken er eentje waarbij we alle regels loslaten en je breed mag lachen.
“Meestal vind ik mijn pasfoto’s lelijk, maar de laatste liet ik maken bij een professionele fotograaf die ook veel en mooie reportages doet — en ik vind toch echt dat ik er heel goed op sta!””
Wil je pasfoto’s waar je wél trots op bent?
  • Loop binnen bij de studio aan de Grietsestraat 23 in Zevenaar…
  • … of maak een afspraak* — ook in de avonden en weekenden
  • Bekijk eerst je foto en keur ‘m goed voordat we ‘m afdrukken
  • 4 officiële pasfoto’s voor €17,50
  • Met een extra, grotere afdruk (10×10 cm) van de foto die jij het leukst vindt
  • Ook de ideale studio voor baby’s en (kleine) kinderen
Alle moois en graag tot snel in de studio,

Debby van Cleef
✓ Aangesloten bij DuPho — beroepsorganisatie voor professionele fotografen ✓ 8 jaar ervaring ✓ Werkt met veel liefde en geduld

* Doordat ik veel shoots (op locatie) doe, ben ik niet altijd beschikbaar in de studio. Zeker weten dat ik alle tijd voor je heb? Maak dan een afspraak door te mailen naar info@laviephotographydebby.nl of bel/app 06 22 97 38 18.