Mijn verhalen

Mijn verhalen

Samen met jou maak ik herinneringen. Je pasgeboren baby fotograferen, jezelf op je mooist zien in een fine art portret, de tijd even stilzetten tijdens de laatste momenten met een dierbare of een uitvaart vastleggen. Het zijn allemaal momenten die we nooit meer over kunnen doen, maar wél kunnen herbeleven. Om nog even vast te houden aan de tijd dat jouw kindje zo puur en klein was, die kleine vingertjes, de mini-teentjes, het lieve neusje en de donshaartjes. Die keer dat je tranen in je ogen kreeg, omdat je jezelf zo mooi vond. Die laatste, kwetsbare momenten met iemand waar je zo van houdt. En een uitvaart die vaak toch in een roes aan je voorbijgaat. In al mijn foto’s zie je pure liefde terug.

“Een herinnering van onschatbare waarde”

 

Na de fotoreportage nodig ik je graag uit om de foto’s samen te bekijken onder genot van heerlijke koffie / thee. Hierna gaan we kijken of er wensen zijn voor een mooie wanddecoratie of een prachtig album waar je altijd weer als mooie herinnering op terug kunt kijken.

 

Spreekt mijn stijl jou aan, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

 

Met liefde, wil ik jullie liefde vastleggen!

 

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

1 + 13 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken