Mijn verhalen

Mijn verhalen

Rouwen is rauw. En rouwen in deze tijd is nóg lastiger. Een uitvaart met misschien wel veel minder personen fysiek aanwezig dan dat de overledene verdient. Een uitvaart die veel mensen moeten missen of via een videoverbinding vanaf een andere locatie kunnen bijwonen. Een afscheid waarbij je elkaar niet vast kan pakken, tenzij je in hetzelfde huis woont.

Rouwen is rauw

Steeds meer professionals zijn bezorgd om onvoldoende ruimte voor rouw in deze tijd. En ik ook. Er is nu minder nabijheid — in de vorm van een arm om je heen, een dikke knuffel of een liefdevolle aai over je hoofd. Verlies is zwaar, zeker als je het niet kan delen.

In ziekenhuizen worden al jaren foto’s gemaakt bij het onverwacht overlijden van baby’s. De verpleegkundigen maken foto’s van de laatste momenten en van de overleden kindjes. Uit ervaring blijkt dat het helpt — als je niet op een manier betrokken bent bij het overlijden, heb je een groter risico om vast te lopen.

Zelf zie ik hoe dankbaar mensen zijn als ze na een verlies een prachtig album hebben. Om herinneringen op te halen, om het te delen. Dan is er voor jou, voor rouwende partners, voor kinderen, kleinkinderen, vrienden en andere dierbaren toch nog iets tastbaars. Iets om elkaar wel bij vast te pakken als het weer mag.

Als ik je mag steunen door waardevolle foto’s te maken, laat je me dat dan weten? ♥️

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

12 + 5 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken