Mijn verhalen

Mijn verhalen

De afgelopen maanden voelde voor mij als een rollercoaster, heel dubbel zeker in deze onzekere tijden. Toch heb ik de knoop doorgehakt, ik ga verhuizen met mijn studio. Voelt best een beetje vreemd om mijn vertrouwde plek los te laten, maar ook heel mooi om straks meer zichtbaar te zijn en mijn werkplek te kunnen scheiden van het woonadres.

Een fijne plek in de binnenstad!

Jessica: De gezelligheid wie in nu al proef onder de ondernemers wie straks mijn buren zijn, voel ik mij ontzettend welkom. Vind het erg spannend, hoewel je weet wat je graag zou willen zien is het lastig om dat in een nieuwe ruimte te vertalen. Je wil alles perfect doen, dus wij nemen ook echt de tijd hiervoor. De moodboards zijn klaar en heb de ruimtes opgesplitst, zo kan ik per ruimte alles indelen en bedenken wat het fijnste is om in te kunnen werken. Ook ik zal mijn draai weer een beetje moeten gaan vinden, maar weet zeker dat ook deze prachtige plek een fijn thuiskomen zal zijn. Nu zeker met deze bizarre tijd voelt het voor mij als een nieuw begin .”

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

14 + 10 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken