Klantverhalen

Klantverhalen

Bij een fotoshoot wil ik dat alles klopt. Niet alleen het resultaat telt, ook zeker de weg ernaartoe. Dat de ouders genieten van elk moment en mee op reis gaan naar het eindresultaat. Zelfs van het bekijken van de foto’s maken we iets speciaals, door samen in de studio de foto’s te bewonderen. Een diashow met mooie muziek eronder, zodat je beseft hoe gelukkig je bent met de komst van je kindje en hoe jullie liefde bekroond is.

“Zonder dat we ook maar iets gezegd hadden, wist jij precies onze wensen te vervullen”

Femke: “Je bent een zorgzaam, eerlijk, gezellig, warm mens met doorzettingsvermogen. Tijdens de shoot voel je de wensen van de klant aan. Zonder dat we ook maar iets gezegd hadden, wist jij precies onze wensen te vervullen. Ook als de baby onrustig is, dan blijf jij zo rustig en straal je zo veel warmte en liefde uit, dat we genoten van de fotosessie. Wat ook zo bijzonder was is dat je ons meenaam in de reis naar de mooie foto’s. Het vingertje dat je nog even goed legde en je uitleg waarom de perfectie zo belangrijk is. Een echte beleving — dat hebben we in de dagen na de shoot ook aan iedereen verteld! Het mooie is dat je echt ziet hoe de foto’s ontstaan en we waren al meteen ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat. We kijken de foto’s nog regelmatig terug: heel gaaf om zo deze mijlpaal in het leven van ons zoontje terug te zien en de dag nogmaals te beleven. Alles klopte voor ons gevoel: het kleurgebruik, de materialen. Zo zacht en aaibaar; het past precies bij ons en de puurheid van ons kindje.”

Een mooie 9 geeft Femke de fotoshoot én de foto’s. “De passie voor het werk, kijken wat het kindje, en daarmee ook de ouders, nodig heeft en de rust die je hebt. Alles klopte voor ons. Het voelde gelijk goed en de sfeer was top.”

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

14 + 8 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken