Klantverhalen

Klantverhalen

Wat ik ontzettend belangrijk vind, is dat iedereen zich in mijn studio op zijn gemak voelt. Dat zorgt niet alleen voor de mooiste foto’s, maar ook voor een beleving waar je later met een warm gevoel op terugkijkt. Dat je later samen met de foto’s op de bank zit, elkaar aanstoot en zegt dat het zo’n ontzettend mooie en bijzondere dag was, waar je enorm van genoot.

“Jij kreeg ons huilende zoontje zo rustig, dat ik ontzettend onder de indruk was en enorm genoot”

Elske: “Al vanaf het moment dat mijn man en ik binnenkwamen, voelden we ons erg op ons gemak. Mijn man en ik zaten niet lekker in ons vel, maar de studio voelde als thuiskomen. Eerst fijn kennismaken met koffie, thee en wat lekkers op tafel. Na een mooi gesprek over hoe de bevalling was en of je ergens rekening mee moest houden, bekeken we welke kleuren we graag in de foto’s wilden zien. We hadden natuurlijk al telefonisch contact gehad over de shoot en een mooie welkomstgids gekregen, dus we waren al goed voorbereid. Toch was het erg fijn dat je zo veel tijd voor ons nam. Ons zoontje huilde aan het begin van de shoot veel — dat deed hij thuis ook. Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je Owen zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Elske geeft de fotoshoot en de resultaten ‘een dikke 10’. “Je bent zo geduldig. En de rust die je de hele tijd uitstraalt. Het resultaat is ook echt zó mooi!”

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

6 + 12 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken