Klantverhalen

Klantverhalen

Het leuke aan fine art portretten is dat je vooraf bedenkt hoe het resultaat zal zijn. Je denkt na over de visagie, de kleding, de locatie, de poses. Kriebels in mijn buik als ik denk aan het moment dat de foto’s helemaal af zijn. Aan hoe blij iemand ermee is.

“Ik had tranen in mijn ogen, de foto’s zijn prachtig!”

Sem: “Mama en ik zochten een jurk uit. Ik mocht hem passen en hij stond echt prachtig, dus we huurden hem. Daarna gingen we naar de kapper, waar ze mijn haren krulden. De visagist deed make-up op — niet veel, gewoon simpel. Toen gingen we naar de locatie, maar ik wist nog niet hoe het eruitzag. Dat was een verrassing. Het was een echt oude zolder met een mooi, oud raam. Mama maakte de foto’s en ze waren echt prachtig. Daarna bewerkte mama ze en zag ik het eindresultaat. Het was zó mooi, echt prachtig. Ik had tranen in mijn ogen. We hebben de foto’s heel groot laten afdrukken en ze hangen nu thuis aan de muur.”

“Als ik alles bij elkaar een cijfer moest geven, dan was dat een 10.000.000.000.000.00.000.00 van de 10. Ik vind dat meer mensen dit moeten doen. Het is een heel leuke ervaring en het resultaat verbaast je echt met hoe mooi het is. Je kan het niet omschrijven.”

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

3 + 13 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken