Klantverhalen

Klantverhalen

Zelf kan ik natuurlijk honderduit vertellen over mijn werk. Hoe mooi ik het vind dat ik met heel veel liefde waarde toevoeg. Dat mensen in mijn studio komen, omdat ze beseffen dat je momenten nooit meer terugkrijgt, maar wél voor altijd kan bewaren en kan herbeleven. Het lijkt me nog beter als ik anderen laat vertellen hoe zij hun shoots beleefden…  

“Het was met een lach en een traan, bijna therapeutisch”

Laurie boekte een fotoshoot voor haar dochtertje Fem. Wat extra bijzonder is, omdat ze van haar broer een bon had gekregen voor een fotoshoot bij iemand anders. Ze wilde toch heel graag met haar kindje foto’s van mijn hand en dat werd een heel bijzondere en mooie dag. Het is zo veel meer dan een fotoshoot — en dat probeer ik de klant altijd te laten voelen.

Laurie: “Het was een heel mooie, bijzondere dag die ons nog altijd bijblijft. Prachtig om van een afstandje mee te kijken en te genieten van alle dingen die je doet. Als moeder vond ik het heel vertrouwd dat jij met mijn dochtertje bezig was. Je legt uitgebreid uit waar je mee bezig bent en laat de mooiste details zien, die als moeder normaal niet zo snel ziet. Niet alleen de foto’s zijn waardevol — de shoot zelf ook. Het was echt met een lach en een traan, bijna therapeutisch. Het heeft me geholpen om de lastige periode van de zwangerschap te verwerken. De foto’s zijn precies geworden wat ik verwachtte en wilde. Achteraf weet ik zeker dat de keuze voor jou zo heeft moeten zijn.”

Het cijfer dat Laurie mij en mijn werk geeft? Een mooie 9, met nog wat speelruimte voor groei. “Het leek net een dagje uit! Ook dat de kinderen mee mochten en konden spelen, was erg fijn.”

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

2 + 10 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken