Klantverhalen

Klantverhalen

Misschien wel het mooiste cadeau dat je kan geven: een fotoshoot voor een pasgeboren baby. Ook Jessica kreeg een shoot cadeau van haar moeder. Zij zag mij voorbijkomen op sociale media en was meteen verkocht. Het is altijd spannend als iemand blanco de studio binnenkomt en dus geen verwachtingen heeft.

“De fotoshoot was een heel mooie beleving”

Jessica: “De fotoshoot was een heel mooi beleving. Eerst de tijd nemen om uitgebreid kennis te maken, wat erg prettig was en een vertrouwd gevoel gaf. Ik voelde dat ik de ruimte had om alles te delen — dat vond ik erg fijn en bijzonder. Het was een warm welkom en een onwijs leuke dag. Zelfs zo leuk, dat we na de shoot nog ruim een uur nagepraat hebben met een bakkie koffie! Voor, tijdens en na de shoot is alles bespreekbaar. Je hield rekening met onze wensen en je komt ontzettend professioneel en kundig over. Je luisterde goed naar wat ons kindje aangaf en hebt ons meegenomen in de fotoreis. Wat ik ook bijzonder vond is dat alle kleertjes een verhaal hebben. Dat alles met de hand gemaakt is; heel puur en een hoog aaibaarheidsgehalte. Je zorgt ervoor dat alles zo puur blijft: de puurheid van de houdingen van de baby, natuurlijke kleertjes en stukjes huid van de baby die met alle details te zien blijven.

Jessica geeft me een prachtige 8,5. “Ik beleef de dag telkens opnieuw als ik de foto’s bekijk. Je nam ons echt mee op reis en gaf ons een heel vertrouwd gevoel.”

Ook interesse in een fotoshoot?

Laat jullie gegevens achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met jullie op om je wensen door te spreken en te bekijken wat het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je?

Wat is het beste contactmoment?

14 + 6 =

* bij voorkeur neem ik telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken