Familiefotografie

“Het gewone onthouden op een heel bijzondere manier”

We maken heus wel foto’s van elkaar. Op vakantie, op bijzondere momenten en vaak toch wel het ‘snelle kiekje’. Terwijl het juist zo leuk is om tastbare herinneringen te maken van hoe jullie echt zijn. Voor je het weet zijn de kleintjes groot, heb je het huis waar de baby geboren is verlaten of verlang je heel even terug naar ‘die goede, oude tijd’. Ideaal voor: ✓ jonge gezinnen ✓ families die niet suf, maar stralend op de foto willen staan ✓ die momenten later, waarop je aan je (klein)kinderen laat zien hoe leuk jullie zijn ✓ tastbare herinneringen maken met de mensen om je heen
Voor altijd verbonden
Samen maken we de mooiste herinneringen. Het leven zoals het is, op dit moment. Want dat gaat voorbij, maar de foto’s blijven voor altijd. “Geniet er maar van, voor je het weet zijn ze het huis uit.” Een cliché dat hartstikke waar is. En de herinneringen aan jullie hectische ochtenden, gezellige middagen en fijne momenten vervagen. De foto’s zijn betekenisvol en blijven voor altijd bestaan.

“Superblij met het eindresultaat. En ook met de dag van de familiefotografie zelf, het was echt een bijzondere ervaring.”

Hoe we te werk gaan
Veel mensen houden niet van de overgeposeerde foto’s, omdat het niet helemaal echt aanvoelt. Mijn foto’s zijn wél altijd echt. Ik stel jullie bijvoorbeeld vragen om jullie in een bepaalde setting te krijgen en echte emoties te vangen. Met de kinderen spelen we spelletjes, papa leest een boekje voor en mama stoeit met de kinderen. Jullie gezin in alle eerlijkheid en puurheid vastgelegd. Want juist dat dagelijkse leven is geweldig om het kunnen herbeleven. Na de fotosessie spreken we af wanneer jullie de foto’s bewonderen. Binnen twee weken en lekker op jullie gemak vanaf jullie eigen bank.

“Zelfs de kinderen vonden het een leuke dag! We gaan de foto’s binnenkort cadeau doen aan opa en oma en we hopen dat zij net zo blij zijn als wij!”

Waar voor je geld
Boek je een sessie familiefotografie? Dan gaan we er iets moois van maken. Wat praktische informatie: • de fotosessies duren 60 minuten, want peuters en kleuters hebben daarna vaak geen geduld meer • je krijgt 5 digitale foto’s die je zelf uitkiest, uiteraard in hoge resolutie en prachtig nabewerkt • we maken foto’s op een door jou gekozen locatie • je investering is €175 Wil je een album met de mooiste foto’s bijbestellen? Leuk! Er is een hoop mogelijk. Voor €35 tot €55 heb je een nog mooier aandenken dan dat je al had.