Liefdevolle momenten

Liefdevolle momenten

“Herinneringen houden levend”

Heb jij al foto’s van je liefdevolste momenten? Want als het daar om gaat, koester je deze shoot. In deze sessie draait het om diepgang, betekenis, liefde en aandacht voor elkaar. Bijvoorbeeld als iemand waar je van houdt ernstig ziek is. Dat is een emotionele tijd. Je staat vaak voor lastige beslissingen en tegelijkertijd lijkt alles een waas van verdriet. Met een mooie, waardevolle fotoreportage heb je een blijvende, tastbare herinnering aan deze belangrijke momenten. Je zet de tijd even stil en krijgt een prachtig aandenken. Maar ook als het niet gaat om ziekte is dit een bijzonder waardevolle shoot.
Met een lach en een traan
We vergeten het zo vaak om foto’s te maken. En als we het dan doen, zijn het meestal de leuke, geposeerde gelegenheden. Herinneringsfotografie is een prachtige, pure vorm van fotografie. Met een lach en een traan. Het is telkens weer bijzonder om te zien dat er tijdens zo’n sessie mooie momenten tussen jou en je dierbaren ontstaan. Hoe je van oude herinneringen weer nieuwe maakt.

Wat wil jij je later herinneren?

Welk verhaal van je dierbare wil jij terugzien op de foto’s? Wat zijn jullie speciale momenten? Vertel me al je wensen, dan maken we er een onbetaalbaar eindresultaat van. Je hoeft niet bang te zijn dat het een strak geposeerde shoot is — juist niet. Het is een unieke, mooie manier om hoogte- en dieptepunten vast te leggen. Jullie gevoelens mogen er allemaal zijn. En blijven, in een waardevol bezit als jullie persoonlijke foto-album.
Waardevolle herinneringen maken?

Mag ik je helpen een persoonlijke fotoreportage te maken van de liefdevolle, laatste momenten die zo belangrijk zijn? Bekijk het pakket of neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

“De laatste weken gingen als een roes aan ons voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Een heel waardevol bezit.”

Gallery

Voor altijd
samen