Uitvaart

Uitvaartfotografie in Terborg, Gaanderen of Ulft

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

Is er kortgeleden een dierbare van je heengegaan? Verdrietig, zeg! De uitvaart van een geliefde is meestal een erg emotionele dag die je in een roes beleeft. Je besteedt uiteraard veel aandacht aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je.

 

Uitvaartfotografie in Terborg, Gaanderen of Ulft haalt alle herinneringen terug

Dat ene mooie, kwetsbare moment van een hand op je schouder. Die herinnering zit voor altijd in je hart, maar een uitvaartreportage in Terborg, Gaanderen of Ulft haalt al die dierbare momenten terug. Ook nu in coronatijd heeft uitvaartfotografie duidelijk een meerwaarde. Niet iedereen die je dierbaar is kan bij de begrafenis of crematie aanwezig zijn. Door de foto’s krijg je tastbare herinneringen die je later met hen kunt delen. Ik hoor vaak van mensen dat ze dit enorm waarderen. Hierdoor lijkt het alsof ze er toch een beetje bij waren!  

Op afstand, maar foto’s met details

Tijdens de uitvaart in Terborg, Gaanderen of Ulft zie je geen flits van me. Ik ben op de achtergrond aanwezig en je hoeft niet om me heen tijdens jouw meest kwetsbare momenten. Ik verplaats me tijdens de afscheidsdienst geruisloos en alleen op momenten dat het écht kan. Zo is alle aandacht voor de plechtigheid. En op de foto’s lijkt het alsof ik toch continu dichtbij was.

Alle ontroerende momenten in foto-album

De intieme details die jou tijdens een uitvaart niet opvallen, zie je wel terug op de ontroerende foto’s. De aanwezigheid van mensen die voor jou speciaal zijn, een traan op de meest emotionele momenten en een warme omhelzing. Al deze waardevolle, bijzondere en intieme momenten komen in jouw persoonlijke album.  

Jouw wensen voor de uitvaartreportage leidend

Jij bepaalt wat je in beeld wilt hebben. En mensen die niet op de foto willen, komen ook niet op de foto. Zoek je op korte termijn een uitvaartfotograaf? Voel je vrij om me te bellen of te e-mailen. Ik werk in onder andere Terborg, Gaanderen en Ulft. Waarbij Gaanderen een bijzondere positie voor mij heeft, want ik ben er geboren en opgegroeid!

Een uitvaartreportage laten maken in Terborg, Gaanderen of Ulft?

Woon jij in Terborg, Gaanderen of Ulft en wil je foto’s laten maken van iemands laatste reis? Ik werk met een vast prijspakket voor uitvaarten. Wil je liever een uitvaartreportage op maat? Neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. 

Tip: veel uitvaartverzekeringen hebben een vrij te besteden bedrag dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor uitvaartfotografie in Terborg, Gaanderen of Ulft.  

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.” – Linda M.

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt