Uitvaart

Uitvaartfotografie in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

Heb je te maken met het overlijden van een dierbare? Meestal is een uitvaart een erg emotionele dag die je in een roes beleeft. Uiteraard besteed je veel aandacht aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je. Omdat je verdriet zo overweldigend is.

Uitvaartfotografie in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem haalt details terug

Dat ene mooie, kwetsbare moment van een hand op je schouder. Die herinnering blijft voor altijd in je hart, maar een uitvaartreportage in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem haalt alle dierbare momenten terug. 

Misschien kan door corona niet iedereen die je dierbaar is bij de begrafenis of crematie aanwezig zijn. Juist dan is een uitvaartreportage zo fijn. Je krijgt tastbare herinneringen die je later kunt delen met hen die er niet bij konden zijn. Ik hoor vaak van mensen dat ze dit enorm waarderen. Hierdoor lijkt het alsof ze er toch een beetje bij waren!  

Op afstand, maar foto’s met details

Je ziet geen flits van me en hoeft niet om me heen tijdens die verdrietige momenten. Ik ben tijdens jouw afscheidsdienst in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem op de achtergrond aanwezig. Als ik me verplaats, is het geruisloos. En alleen op de momenten dat het kan. Zo hebben jouw vrienden, familie en kennissen alle aandacht voor de begrafenis of crematie. Toch lijkt het op de foto’s alsof ik continu dichtbij was. Ik breng alles tot en met de allerkleinste details in beeld.

Alle ontroerende momenten in foto-album

De aanwezigheid van mensen die voor jou speciaal zijn, een traan op het emotioneelste moment en een warme omhelzing. De details die jou tijdens een uitvaart in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem niet opvallen, zie je wel terug op de ontroerende foto’s. Al deze waardevolle, bijzondere en intieme momenten komen in jouw persoonlijke album.  

Jouw wensen voor de uitvaartreportage leidend

Is je echtgenoot/echtgenote, familielid of beste vriend(in) kortgeleden overleden en zoek je op korte termijn een uitvaartfotograaf? Voel je vrij om me te bellen of te e-mailen. Ik werk in onder andere ’s Heerenberg, Montferland, Wehl en Doetinchem. Vier mooie plaatsen in de grootste provincie van Nederland: Gelderland. Jij bepaalt wat je in beeld wilt hebben. En mensen die niet op de foto willen, komen ook niet op de foto. 

Een uitvaartreportage laten maken in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem?

Woon jij in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem en wil je foto’s laten maken van iemands laatste reis? Ik werk met een vast prijspakket voor uitvaarten. Wil je liever een uitvaartreportage op maat? Neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. 

Tot slot is het goed om te weten veel uitvaartverzekeringen een vrij te besteden bedrag hebben dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een uitvaartreportage in ’s Heerenberg, Montferland, Wehl of Doetinchem. Vraag vooraf of dit bij jou ook het geval is.

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.” – Linda M.

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt