Uitvaart

Uitvaartfotografie in Zevenaar

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

Vaak is de uitvaart van een geliefde een emotionele dag die je in een roes beleeft. Je hebt veel aandacht besteed aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je. Dat ene mooie, kwetsbare moment van een hand op je schouder. Natuurlijk zit die herinnering voor altijd in je hart, maar een uitvaartreportage helpt je alle dierbare momenten terug te halen.

 

 

Meerwaarde van een uitvaartreportage in Zevenaar

De intieme details die jou tijdens een uitvaart in Zevenaar en omgeving niet opvallen, zie je wel terug op de ontroerende foto’s. De aanwezigheid van mensen die voor jou speciaal zijn, een traan op de meest emotionele momenten en een warme omhelzing. Tijdens de dienst zelf zie je geen flits van. Ook hoef je niet om mij heen tijdens jouw meest kwetsbare momenten. Ik ben op de achtergrond aanwezig, maar toch lijkt het op de foto’s alsof ik continu dichtbij was. De meest waardevolle, bijzondere en intieme momenten zie je terug in jouw persoonlijke album. 

Jouw wensen voor uitvaartfotografie belangrijk

Zoek je op korte termijn een uitvaartfotograaf? Voel je vrij om me te bellen of te e-mailen. Ik heb een fotostudio in de historische stad Zevenaar, maar werk ook in alle grotere en kleinere plaatsen in de buurt. Vooraf bespreken we jouw wensen. Wat wil jij in beeld hebben? En mensen die niet op de foto willen, zullen er ook niet op staan. Ik verplaats me tijdens de plechtigheid geruisloos en alleen op momenten dat het kan. Zo is alle aandacht voor de afscheidsdienst.

Een uitvaartreportage laten maken in Zevenaar?

Woon jij in Zevenaar of omgeving en wil je foto’s laten maken van iemands laatste reis? Ik werk met een prijspakket voor uitvaarten. Wil je liever iets op maat? Neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.  

Tip: veel uitvaartverzekeringen hebben een vrij te besteden bedrag dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een uitvaartreportage in Zevenaar.

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.” – Linda M.

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt