Uitvaart

Uitvaartfotografie De Liemers

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

De uitvaart van een geliefde is meestal een emotionele dag die je in een roes beleeft. Je hebt veel aandacht besteed aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je. Dat ene mooie, kwetsbare moment van een hand op je schouder. Natuurlijk zit die herinnering voor altijd in je hart, maar een uitvaartreportage in Huissen en Bemmel haalt al deze dierbare momenten terug.

Kan door corona niet iedereen die je dierbaar is bij de begrafenis of crematie aanwezig zijn? Juist dan is een uitvaartreportage zo fijn. Je krijgt tastbare herinneringen die je later kunt delen met hen die er niet bij konden zijn. Ik hoor vaak van mensen dat ze dit enorm waarderen. Hierdoor lijkt het alsof ze er toch een beetje bij waren!  

Op afstand, maar foto’s met alle details

Tijdens de afscheidsdienst ben ik op de achtergrond aanwezig: je ziet geen flits van me en hoeft niet om me heen tijdens jouw meest kwetsbare momenten. Ik verplaats me tijdens de plechtigheid geruisloos en alleen op momenten dat het kan. Zo is alle aandacht voor de afscheidsdienst. Toch lijkt het op de foto’s alsof ik continu dichtbij was.

Alle ontroerende momenten in jouw foto-album

De intieme details die jou tijdens een uitvaart in Huissen en Bemmel niet opvallen, zie je wel terug op de ontroerende foto’s. De aanwezigheid van mensen die voor jou speciaal zijn, een traan op de meest emotionele momenten en een warme omhelzing. Al deze waardevolle, bijzondere en intieme momenten komen in jouw persoonlijke album.

Jouw wensen voor de afscheidsreportage staan centraal

Zoek je op korte termijn een uitvaartfotograaf? Voel je vrij om me te bellen of te e-mailen. Ik werk in onder andere Huissen en Bemmel.  Voorafgaand aan de uitvaart bespreken we jouw wensen. Jij bepaalt wat je in beeld wilt hebben. En mensen die niet op de foto willen, komen ook niet op de foto.

Een uitvaartreportage laten maken in Huissen en Bemmel?

Woon jij in Huissen en Bemmel en wil je foto’s laten maken van iemands laatste reis? Ik werk met een vast prijspakket voor uitvaarten. Wil je liever iets op maat? Neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Tip: veel uitvaartverzekeringen hebben een vrij te besteden bedrag dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een uitvaartreportage.

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.” – Linda M.

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt