Uitvaart

Uitvaartfotografie De Liemers

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

Een uitvaart is een emotionele dag die je vaak in een roes beleeft. Je hebt veel aandacht besteed aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je. Net dat mooie, emotionele en kwetsbare moment van een hand op een schouder. Natuurlijk zit de herinnering in je hart, maar foto’s helpen je de dierbare momenten terug te halen.

 

Onzichtbaar aanwezig met oog voor details

Wat jou tijdens de uitvaart misschien niet opviel — de aanwezigheid van dierbaren, een traan, een hand op een schouder, is wel terug te zien op de foto’s. Je merkt op de uitvaart niet dat ik er ben en toch krijg je een mooie reportage die de uitvaart in het geheel en alle details laat zien. Waardevolle, bijzondere, intieme momenten vind je terug in jullie persoonlijke album.

Jullie wensen zijn belangrijk

Vooraf bespreken we je wensen. Zo weet je zeker dat wat je juist graag in beeld brengt in je album komt en dat mensen die niet op de foto willen er niet op staan. Natuurlijk verplaats ik me alleen op momenten dat het kan, zodat alle aandacht voor de dienst is. Zo zien jullie geen flits* en hoeven jullie niet om mij heen bij kwetsbare momenten. Hoewel ik op de achtergrond aanwezig ben, lijkt het in de reportage alsof ik constant dichtbij was.

Mag ik je helpen een persoonlijke fotoreportage te maken van iemands laatste reis?

Zoek je op korte termijn een uitvaartfotograaf? Voel je vrij om me te bellen of te e-mailen.

Ik werk met een vast prijspakket voor uitvaarten. Wil je liever iets op maat? Neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Tip: veel uitvaartverzekeringen hebben een vrij te besteden bedrag dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een uitvaartreportage.

 

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.” – Linda M.

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt