Uitvaart

Uitvaartfotografie Achterhoek

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

Een uitvaart is een emotionele dag die je vaak in een roes beleeft. Je hebt veel aandacht besteed aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je. Net dat ene mooie en kwetsbare moment van een hand op je schouder. Natuurlijk zit de herinnering in je hart, maar een uitvaartfotoreportage helpt je de dierbaarste momenten terug te halen. 

Zeker in coronatijd biedt uitvaartfotografie in de Achterhoek meerwaarde. Door regels kunnen dierbaren niet allemaal aanwezig zijn bij de begrafenis of crematie.

Meerwaarde van een uitvaartreportage in de Achterhoek

De intieme details die jou tijdens een uitvaart in de Achterhoek niet opvallen is wel terug te zien op de ontroerende foto’s. Denk aan: de aanwezigheid van je dierbaren, een traan en een hand op een schouder. Op de begrafenis of de crematie merk je niet dat ik er ben en toch krijg je een mooie afscheidsreportage die ieder detail laat zien. Waardevolle, bijzondere en intieme momenten vind je terug in jullie persoonlijke album.

 

Jouw wensen voor uitvaartfotografie belangrijk

Vooraf bespreken we jouw wensen voor de uitvaartreportage in de Achterhoek. Zo weet je zeker dat in het fotoalbum komt wat je in beeld wilt hebben. En dat mensen niet op de foto willen er ook niet op staan. Natuurlijk verplaats ik me geruisloos en alleen op momenten dat het kan, zodat alle aandacht voor de afscheidsdienst is. Jullie zien geen flits van me en hoeven niet om mij heen tijdens je meest kwetsbare momenten. Hoewel ik op de achtergrond aanwezig ben, lijkt het in de foto’s alsof ik continu dichtbij was.

Een uitvaartreportage laten maken in de Achterhoek?

Woon jij in de Achterhoek en wil je foto’s laten maken van iemands laatste reis? Bekijk de prijsinformatie of neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. Soms vergoedt de uitvaartverzekering (een deel van de) kosten voor uitvaartfotografie in de Achterhoek. Vraag vooraf of dit bij jou ook het geval is.

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.” – Linda M.

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt