Newborn

Babyfotograaf in de Achterhoek

“Zo klein maar zó mooi”

“Geniet er maar van, want voor je het weet zijn ze groot.” Hoe vaak horen we dat niet? Juist daarom is het zo mooi om de pure schoonheid van je kindje vast te leggen tijdens een newbornfotoshoot in de Achterhoek. Zodat je later met het album op schoot terugkijkt op prachtige herinneringen. “Weet je nog, die lieve donshaartjes toen ons kindje zo klein was?” Die details die je zo makkelijk vergeet, tenzij je een waardevol aandenken hebt aan die mooie tijd. Als je je dan even niet meer voor kan stellen hoe klein je kindje was, hoef je alleen maar naar de newbornfoto’s te kijken.

Newbornfotografie in de Achterhoek: zacht en dromerig

Die kleine vingertjes, de mini-teentjes, het lieve neusje en de donshaartjes. Het is allemaal zo perfect. Zo zacht, zo dromerig. Met mooie, pure kleertjes en accessoires is het plaatje compleet. Je kindje leg ik als babyfotograaf in de Achterhoek vast zoals hij of zij is — in de puurste vorm. In prachtige poses, zolang het ook voor je baby’tje fijn is. Juist daarom hebben we alle tijd voor de newbornreportage die in mijn studio in de Achterhoek plaatsvindt.

Klein mensje, grote wensen voor jouw newbornfotoshoot in de Achterhoek

In de huiselijke (en aangenaam warme) fotostudio maken we kennis met koffie of thee. Je mag vertellen over je bevalling, je eerste week met je kindje en natuurlijk over je wensen voor de newbornreportage. Samen kijken we naar welke kleuren het best bij je kleintje passen. Je hebt ruime keus uit achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes.

Ook foto’s van je prachtige newborn laten maken in de Achterhoek?

Hoe graag je ook foto’s wil van je prachtige pasgeboren kindje, waarschijnlijk vind je het toch een beetje spannend om dat kleine mensje uit handen te geven. Zowel voor jou als voor je baby moet het een fijne dag zijn, dus daar doe ik alles voor.

  • Je kleintje fotografeer ik tussen de 9 en 15 levensdagen, omdat je baby dan nog zo diep slaapt dat het mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te brengen.
  • De foto’s bestaan uit mooie, natuurlijke tinten — hier zijn alle accessoires voor aanwezig.
  • De temperatuur in mijn studio in de Achterhoek is perfect voor je kindje.
  • Geen enkele newbornshoot is hetzelfde, omdat ik luister en kijk naar wat jouw baby prettig vindt.
  • Voor tussentijds troosten, knuffelen en voeden is tijd genoeg.
  • Een veilige, schone werkwijze en kennis van baby-EHBO.
  • Zodra je een newbornreportage boekt, krijg je een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je volop van geniet.

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij even op de pauzeknop drukken voordat je baby’tje groot is? Als babyfotograaf in de Achterhoek leg ik de pure schoonheid van je kleintje vast. Bekijk snel mijn prijzenpakketten of neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken naar andere mogelijkheden. Maatwerk is zeker mogelijk. 

Wil je liever een ongedwongen fotoshoot thuis? Dan is een newborn lifestyle fotoshoot precies wat jij zoekt!

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

Moeder met baby - babyfotograaf in de Achterhoek
Piepkleine teennageltjes van een baby - babyfotografie in de Achterhoek

En ineens is het alsof je er altijd al was

Baby in foetushouding - newbornfotograaf in de Achterhoek