Newborn

Babyfotograaf in Gelderland – newbornfotograaf

“Die superlieve donshaartjes en mini-teentjes”

lief baby'tje - vastgelegd door babyfotograaf in Gelderland

Smelt jij ook weg bij het zien van pasgeboren baby’s? Wacht dan maar totdat je eigen kindje is geboren! Ze spreken niets voor niets over de roze wolk. Je bent vast en zeker in de wolken met jouw schatje. Met zijn of haar cute mini-teentjes, superzachte donshaartjes en piepkleine vingernageltjes. Gewoon perfect! Kon je deze perfecte tijd maar even stilzetten, want hij gaat veel te snel voorbij. Juist daarom is het fijn om de pure schoonheid van jouw kindje vast te leggen. En dat is precies wat ik doe als babyfotograaf in Gelderland. 

Onvergetelijke herinneringen dankzij babyfotograaf in Gelderland

Wil jij je later herinneren hoe klein jouw kind als pasgeboren baby’tje was? Als newbornfotograaf in Gelderland maak ik prachtige foto’s voor jou. Zo kun jij later met jouw persoonlijke fotoalbum terugkijken op even prachtige herinneringen. Ik werk als babyfotograaf voor kersverse mamma’s (en eventueel pappa’s) in mijn studio in Zevenaar, provincie Gelderland. Hier heb ik alles om een onvergetelijke baby-fotoshoot te doen! Ik leg jouw schattige baby vast in zijn of haar puurste vorm. In prachtige poses. En met pure kleertjes en accessoires die het plaatje compleet maken!

Klein mensje, grote wensen

Ik geef als babyfotograaf in Gelderland alle aandacht aan jullie. We maken eerst kennis met een kopje koffie of thee, waarbij je alle ruimte krijgt om jouw verhaal te doen. Jouw verhaal over je bevalling, kraamweek en baby’tje. Ieder verhaal is uniek en mag er zijn. Ook bespreken we uiteraard jouw wensen voor de baby-fotoreportage. Welke kleuren, kleuren en accessoires passen het beste bij je kindje? Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreide collectie van achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes. Zo zacht, zo dromerig…

Ook foto’s van je prachtige pasgeboren baby laten maken in Gelderland?

Woon jij ook in de provincie Gelderland en wil je prachtige pasgeboren baby laten vastleggen door een professionele babyfotograaf? Waarschijnlijk vind je het toch ook een beetje spannend om jouw kleine mensje uit handen te geven. Zowel voor jou als voor je kind moet het een fijne dag zijn. Daar doe ik alles voor. Een aantal praktische zaken op een rijtje:

  • Ik fotografeer je baby tussen de 9-15 dagen, omdat hij of zij dan nog zo diep slaapt dat het goed mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te leggen.
  •  Voor de foto’s gebruik ik mooie, natuurlijke tinten. Hiervoor heb ik allerlei accessoires.
  • De temperatuur in mijn fotostudio is behaaglijk warm: zo rond de 23 graden. Heerlijk voor je kindje!
  • Het is jóuw newbornreportage. Als babyfotograaf kijk en luister ik naar wat jouw baby prettig vindt.
  • Uiteraard krijg je tussendoor alle tijd om je kindje te troosten, knuffelen en voeden.
  •  Kennis van kinder-EHBO en een veilige, hygiënische werkwijze.
  •  Boek je een newbornfotoshoot? Dan krijg je gelijk een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je met volle teugen van geniet. 

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij de pure schoonheid van je kindje vastleggen? Als babyfotograaf in Gelderland zet ik de tijd figuurlijk even voor je stil. Bekijk de verschillende prijzenpakketten of neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

En ineens is het alsof je er altijd al was