Fine art

Fine art portret - lijst en veertje
Fine art

“Je bent zo mooi, uniek”

Fine art portret - een jonge vrouw voor het raam die een mooie witte jurk aanheeft met kant

Een fine art portret: wat is dát? Het is een foto van jou, op je allermooist. Zélfs mensen die normaal een hekel hebben aan foto’s (laten maken) van zichzelf, zijn dolblij met deze shoot, het resultaat en de herinnering aan deze onvergetelijke dag. Je krijgt een echt kunstwerk; een tijdloos portret in een bijzondere sfeer. Zo één waar je nooit op uitgekeken raakt.

Aandacht voor ieder detail

Bij jouw portret besteden we aandacht aan ieder detail. Het is prachtig om heel intensief naar iemand te kijken. Wat ben jij voor persoon? Hoe sta jij? Hoe beweeg je je? Hoe zijn je gezichtsuitdrukkingen? Je voelt je helemaal op je gemak — daar zorg ik voor. Je neemt een pose aan die bij jou past en je hebt niet eens in de gaten dat er een camera is.

Je mooiste kant: gewoon zoals jij bent

Je hoeft niet te lachen. Je hoeft geen gekke bekken te trekken of jezelf anders voor te doen dan je bent. Je bent precies goed zoals je bent. Bij een fine art portret geef je jezelf als het ware bloot. Past het bij jou om een krachtige blik te hebben? Of is juist ontspannen naar voren kijken meer jouw ding? Allemaal prima. Met fine art laat je je mooiste kant zien: gewoon zoals jij bent.

Alles op zijn tijd

We maken eerst kennis om te bespreken wat voor portretfoto je wil. Hebben we alles? Dan prikken we gelijk een datum voor jouw bijzondere dag. Voor je shoot drinken we een kopje koffie of thee en word je onder handen genomen door de magische handen van visagist en haarstylist. Geen paniek dat ze je omtoveren tot een ander mens; je krijgt een natuurlijke look. Daarna gaan we naar de fotolocatie en trek jij je shootkleding aan. In alle rust maken we foto’s. In het begin misschien wat onwennig, maar je hebt tijd genoeg om je uiteindelijk mooi en zelfverzekerd te voelen voor de camera.

Zodra de geselecteerde foto’s klaar zijn, nodig ik jou (en degene die je eventueel mee wil nemen) uit in mijn fotostudio. We maken er een fijn moment van om je foto’s te bekijken en jouw fine art portret te kiezen. Daarna kiezen we samen een lijst die het plaatje compleet maakt. Is jouw fine art portret ingelijst? Dan halen we hem samen op of ik breng hem persoonlijk bij je thuis. Het leven is een gunst — en dan ook een beetje kunst.

Je investering in een onbetaalbare herinnering

Bekijk de prijs of neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

“Je zet de tijd even stil op het moment dat je je het mooist voelt. Een bijzondere beleving en een prachtige herinnering. En elke keer als ik naar mijn portret aan de muur kijk, voel ik me weer net zo mooi als toen. Een schitterend cadeau, voor jezelf of voor iemand anders.”

Gallery

Jonge vrouw die met de knieën omhoog op stoel zit
Fine art portret - lijst met foto van jonge vrouw

De mooiste versie
van jezelf

Een jonge vrouw die voor het raam staat
Fine art portret - achterkant van jurk
Een veertje aan een touw
Close-up jonge vrouw