Newborn lifestyle

Babyfotograaf lifestyle in de Liemers

“Met liefde leg ik jullie liefde vast”

babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa met baby op arm en grote zus ernaast

Alle kostbare herinneringen vastgelegd door babyfotograaf lifestyle in de Liemers

Samen knuffelen op het grote bed, een dikke kus van grote broer of zus, in slaap vallen in de armen van pappa. Die eerste prachtige momenten als gezin zijn enorm kostbaar. Niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje. Het zijn allemaal kostbare momenten waar je dankzij mijn baby-fotoshoot lifestyle geen genoeg van zult krijgt. Zeker omdat je kindje zo ongelooflijk snel verandert (groeit!) in deze allereerste levensfase. Pas later zul je merken hoe waardevol een babyfotograaf in de Liemers is. Samen maken we onvergetelijke herinneringen! 

Spontane en liefdevolle foto’s

Tijdens de baby-fotoshoot lifestyle in Liemers hoef je niet echt te poseren; af en toe krijg je van mij wat kleine aanwijzingen. We maken spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke manier ontstaan. Ik beweeg me mee in het ritme van jullie gezin. Vandaar dat ik ook alleen mijn camera meeneem, dus geen achtergronden of accessoires zoals bij de gewone baby-fotoshoot. De lifestyle baby-fotoreportage kan prima na je kraamperiode tot jullie kindje 4 weken oud is. Belangrijk is dat jullie huis fijne ramen heeft, zodat het binnen licht genoeg is. Dan hoef ik geen flitser of kunstlicht te gebruiken en krijg je natuurlijkere foto’s.

Boek je babyfotograaf lifestyle in de Liemers al tijdens je zwangerschap!

Je kunt alvast een moment met mij als babyfotograaf in de Liemers boeken als je zwanger bent. Dan heb je tijdens die spannende, maar mooie pasgeborene tijd nóg iets om naar uit te kijken! Een bevalling is niet te plannen, daarom schrijf ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Dat geeft na jouw bevalling alle ruimte om de fotoreportage definitief in te plannen. Tijdens de reportage ligt de focus 100% op jullie als kersvers gezin. Waarbij ik alle tijd voor jullie neem, want een baby is niet te plannen.

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Wil je een fotoshoot plannen? Neem vrijblijvend contact op. Met liefde wil ik jullie liefde vastleggen. 

Alvast een aantal tips voor de mooie dag: 

  • Willen jullie een warme sfeer van je beelden? Ga voor warme/aardse tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.
  • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.
  • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Denk aan: blauw, grijs, groen. Mooi te combineren met zwart of ecru.
  • Zodra je jouw baby-fotoshoot lifestyle boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips! 
  • Als je baby niet fit is, laat me dat weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.
  • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.
  • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO. 

Geef je de voorkeur aan een professionele baby-fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op babyfotograaf Gelderland voor de opties.  

 

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

pappa troost kleine baby - babyfotograaf lifestyle in de Liemers
Grote hand houdt kleine babyhand vast - babyfotograaf lifestyle in de Liemers

En ineens is het alsof je er altijd al was

Babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa kijkt liefdevol naar baby
babyfotograaf lifestyle in de Liemers - kleine baby slaapt