Newborn

Babyfotograaf Zevenaar: boek snel jouw shoot!

“Zo puur”

baby'tje dat schattig ligt - babyfotograaf in Gelderland

Met hun schattige, kleine vingernageltjes, mini-teentjes en superlieve donshaartjes zijn pasgeboren baby’s zo mooi. Zo perfect! De newborntijd is een hectische, maar bovenal prachtige tijd die helaas maar al te snel voorbijgaat. Juist daarom is het zo fijn om die pure schoonheid van jouw baby’tje vast te leggen door een professionele babyfotograaf in Zevenaar. 

Newbornreportage voor onvergetelijke herinneringen

Dankzij de foto’s die we tijdens de newbornfotoshoot in Zevenaar maken kun je later met een prachtig fotoalbum op je schoot terugkijken op die even prachtige herinneringen. Kun je je later niet meer voorstellen hoe klein je kindje was? Dan hoef je er alleen maar jouw persoonlijke newbornfoto’s erbij te pakken.

Newbornfotografie in Zevenaar

 naaIk doe newbornfotoshoots voor kersverse mamma’s en pappa’s in Zevenaar, waar ik mijn knusse fotostudio heb. Zevenaar is naast mijn woonplaats een prachtige stad in Oost-Gelderland met een rijke natuur en geschiedenis. Een prettige sfeer die doorademt in mijn fotostudio waar ik de newbornreportages doe. Hier leg ik jouw baby in zijn of haar puurste vorm vast. Met pure kleertjes en accessoires die het plaatje compleet maken. En uiteraard in prachtige poses, zolang het voor je kindje prettig is. Zo zacht, zo dromerig. 

Klein mensje, grote wensen voor jouw newbornreportage in Zevenaar

Tijdens de fotoshoot neem ik als babyfotograaf alle tijd voor jullie. In de huiselijke, en heerlijk warme 😉 fotostudio maken we eerst kennis met koffie of thee. Je krijgt alle ruimte om te vertellen over je bevalling, je kraamweek en natuurlijk over jouw wensen voor de newbornreportage. Samen kiezen we de kleuren, kleren en accessoires uit die het beste bij je kleintje passen. Ik heb een zeer uitgebreide collectie van achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes waaruit jij een keuze mag maken.

Ook foto’s van je prachtige kindje laten maken in Zevenaar?

Woon jij net als ik in de stad Zevenaar en wil je graag mooie foto’s van je pasgeboren kindje laten maken? Ik doe er alles voor om van een fotosessie een prettige dag te maken, voor zowel jou als de baby. Als babyfotograaf leg ik met liefde jullie liefde vast! Waarschijnlijk heb je er onwijs veel zin in, maar vind je het ook spannend om dat bijzondere, kleine mensje uit handen te geven. Daarom geef ik je alvast wat garanties/geruststellingen:

  • Je kleintje fotografeer ik tussen de 9-15 dagen, omdat je baby dan nog zo diep slaapt dat het goed mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te leggen.
  • De foto’s bevatten mooie, natuurlijke tinten. Hiervoor heb ik allerlei accessoires.
  • De temperatuur in mijn fotostudio is behaaglijk warm. Perfect voor je kindje! Denk aan zo’n 25 graden.
  • Het is jóuw newbornreportage. Ik kijk en luister naar wat jouw kindje prettig vindt.
  • Uiteraard krijg je tussendoor alle tijd om je kindje te troosten, knuffelen en voeden. We gaan pas door als jullie er klaar voor zijn.
  • Een veilige, hygiënische werkwijze en kennis van kinder-EHBO.
  • Boek je een newbornfotoshoot in Zevenaar? Dan krijg je gelijk een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je met volle teugen van geniet.

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij de pure schoonheid van je kindje laten vastleggen tijdens een babyfotoshoot in Zevenaar? Bekijk de verschillende pakketten of neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Wil je liever foto’s laten maken in je eigen vertrouwde omgeving? Als babyfotograaf fotografeer ik ook kersverse gezinnen in Zevenaar en omgeving. Kijk hiervoor snel bij newborn lifestyle en leg alvast een moment vast. Dan heb je iets om je hele zwangerschap naar uit te kijken!

 

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

Prachtige mamma met baby - babyfotograaf in Zevenaar
minuscule teentjes - babyfotograaf in Zevenaar

En ineens is het alsof je er altijd al was

Baby in foetushouding - babyfotografie in Zevenar