Newborn lifestyle

Babyfotograaf lifestyle in Zevenaar

“Met liefde leg ik jullie liefde vast”

babyfotograaf in Zevenaar - pappa met baby op arm

Laat je kostbare herinneringen vastleggen

Die eerste momenten als gezin zijn prachtig. Door ze vast te leggen tijdens een baby-fotoshoot lifestyle in Zevenaar maken we onvergetelijke herinneringen. Een dikke kus van grote broer of zus, samen knuffelen op het grote bed, in slaap vallen in pappa’s armen. Niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje! Pas later merk je hoe kostbaar deze momenten waren en hoe waardevol een newborn lifestyle-fotoshoot in Zevenaar is. Zeker omdat je kindje zo ongelooflijk snel verandert – en groeit in deze allereerste levensfase.

Spontane en liefdevolle foto’s

We gaan tijdens de newborn lifestyle-fotoshoot in Zevenaar voor spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke wijze ontstaan. Je hoeft niet echt te poseren; af en toe geef ik een kleine aanwijzing. Ik beweeg mee in het ritme van jullie gezin. Daarom neem ik ook alleen mijn fotocamera mee en geen achtergronden of accessoires zoals bij de newborn fotoshoot. De lifestyle baby-fotoreportage kan prima na je kraamperiode tot jullie kindje 4 weken oud is. Belangrijk is dat jullie huis fijne ramen heeft, zodat het binnen licht genoeg is. Dan heb ik geen flitser of kunstlicht nodig en krijg je natuurlijkere foto’s. 

Boek je Newborn lifestyle fotoshoot al tijdens je zwangerschap!

Bij mij kun je alvast een newborn lifestyle-fotoshoot in Zevenaar boeken als je zwanger bent. Dan heb je tijdens die spannende, maar mooie pasgeborene-tijd nóg meer om naar uit te kijken. Een bevalling is niet te plannen, daarom schrijf ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Na jouw bevalling hebben mailen of bellen we dan om de definitieve datum vast te leggen. Tijdens de shoot ligt de focus 100% op jullie als kersvers gezin. Waarbij ik alle tijd voor jullie neem, want ook een baby is niet te plannen.

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Woon je in Zevenaar en wil je jouw baby’tje laten vastleggen door een professionele babyfotograaf? Gewoon bij jou thuis? Voel je vrij om (vrijblijvend!) contact op te nemen. Met liefde wil ik jullie liefde vastleggen.

Alvast een aantal tips voor de mooie dag:

  • Willen jullie een warme sfeer in je foto’s? Kies dan warme/aardse tinten of kleuren voor jullie kleren. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.
  • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleren dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.
  • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten en kleuren. Denk aan: blauw, grijs, groen. Mooi te combineren met zwart of ecru.
  • Zodra je jouw newborn lifestyle-fotoshoot boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips!
  • Als je baby niet fit is, laat het me dan even weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.
  • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.
  • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO.

 

Wil je liever een professionele baby-fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op babyfotograaf Gelderland voor de opties.

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

Pappa troost kleine baby - babyfotograaf in Zevenaar
Pappa houdt handje van baby vast - babyfotograaf in Zevenaar

En ineens is het alsof je er altijd al was

babyfotograaf in Zevenaar - pappa met kleine baby