Newborn

Newbornfotosheet in Lobith of Tolkamer

“Die superlieve donshaartjes en mini-teentjes”

Ieder baby’tje ziet er na de geboorte zo mooi uit. Met hun superschattige mini-teentjes, donshaartjes en kleine vingernageltjes. Helemaal perfect! Veel moeders ervaren deze newborntijd als een hectische, maar bovenal prachtige tijd die helaas maar al te snel voorbijgaat. Juist daarom is het voor jou fijn om de pure schoonheid van jouw kindje vast te leggen tijdens een newbornfotoshoot in Lobith of Tolkamer. Twee plaatsjes die deel uitmaken van de mooie gemeente Zevenaar waar ik mijn studio heb.

Newbornreportage in Lobith of Tolkamer voor onvergetelijke herinneringen

Wil jij je later herinneren hoe klein je kind als pasgeboren baby was? Dankzij de foto’s die we tijdens een newbornfotoshoot in Lobith of Tolkamer maken, kun je later met een prachtig persoonlijk album op je schoot terugkijken op even prachtige herinneringen.

Newbornfotografie in Lobith of Tolkamer

Ik doe newbornfotoshoots voor kersverse mamma’s (en eventueel pappa’s) in Zevenaar, vlakbij Lobith en Tolkamer. De fijne sfeer van deze Oost-Gelderse stad ademt door in mijn fotostudio waar ik alles heb om een onvergetelijk newbornreportage te doen. Hier leg ik jouw baby in zijn of haar puurste vorm vast. In prachtige poses. Met pure kleertjes en accesoires die het hele plaatje compleet maken. Zo zacht, zo dromerig!

Klein mensje, grote wensen voor jouw newbornfotoshoot in Lobith of Tolkamer

Tijdens jouw newbornfotoshoot krijgen jullie alle aandacht van me. We maken eerst kennis met koffie of thee. Je krijgt alle ruimte om te vertellen over jouw bevalling, je kraamweek en jouw baby’tje. Ieder verhaal is uniek! Uiteraard komen ook jouw wensen voor de newbornreportage aan bod. Samen kiezen we de kleuren, kleren en accessoires die het beste bij je kindje passen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreide collectie van achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes.

Ook foto’s van je prachtige newborn laten maken in Lobith of Tolkamer?

Woon jij in Lobith of Tolkamer en wil je graag mooie foto’s van je pasgeboren kindje laten maken? Waarschijnlijk heb je er onwijs veel zin in, maar vind je het ook spannend om dat bijzondere, kleine mensje uit handen te geven. Daarom alvast wat garanties/geruststellingen:

  • Ik fotografeer je kleintje tussen de 9-15 dagen, omdat je baby dan nog zo diep slaapt dat het goed mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te leggen.
  • De foto’s bestaan uit mooie, natuurlijke tinten. Hiervoor heb ik allerlei accessoires.
  • De temperatuur in mijn fotostudio is behaaglijk warm. Heerlijk voor je kindje!
  • Het is jóuw newborreportage. Ik kijk en luister naar wat jouw baby prettig vindt.
  • Uiteraard krijg je tussendoor alle tijd om je kindje te troosten, knuffelen en voeden. Een veilige, hygiënische werkwijze en kennis van kinder-EHBO.
  • Boek je een newbornfotoshoot? Dan krijg je gelijk een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je met volle teugen van geniet.

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij de pure schoonheid van je kindje vastleggen tijdens een newbornfotoreportage in Lobith of Tolkamer? Bekijk de verschillende pakketten of neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

En ineens is het alsof je er altijd al was