Newborn

Newbornfotografie in Huissen en Bemmel

“Die superlieve donshaartjes en mini-teentjes”

Ben jij ook zo in de wolken met je zwangerschap? Dan zal je straks als je baby’tje er is helemaal verliefd zijn. Verliefd op die superschattige mini-teentjes, donshaartjes en kleine vingernageltjes. Ieder baby’tje ziet er na de geboorte zo perfect uit. Veel moeders ervaren deze newborntijd dan ook als een hectische, maar bovenal hectische tijd die helaas maar al te snel voorbijgaat. Juist daarom is het voor jou zo fijn om die pure schoonheid van je kindje vast te leggen tijdens een newbornfotoshoot in Huissen en Bemmel, twee kernen van de gemeente Lingewaard.

Newbornreportage in Huissen en Bemmel

Door mijn unieke newbornfotoshoot herinner jij je later hoe klein en mooi je kind als pasgeboren baby was. Dankzij de foto’s die we tijdens een newbornfotoshoot voor Huissen en Bemmel maken, kijk jij later met een prachtig persoonlijk album op je schoot terug op even prachtige herinneringen.

Klein mensje, grote wensen voor jouw newbornfotoshoot 

Ik doe newbornfotoshoots voor kersverse mamma’s (en eventueel pappa’s) in Zevenaar, vlakbij Huissen en Bemmel. De fijne sfeer van deze Oost-Gelderse stad ademt door in mijn fotostudio waar ik alles voorhanden heb voor een onvergetelijk newbornreportage. Hier leg ik jouw kindje vast in zijn of haar puurste vorm. In prachtige poses. Met pure kleertjes en de allermooiste accessoires die het hele plaatje compleet maken. Zo zacht, zo dromerig.

Alle aandacht voor jou tijdens newbornfotoshoot in Huissen en Bemmel

Tijdens de newbornfotoshoot gaat al mijn aandacht naar jullie. Eerst maken we kennis met een kopje koffie of thee. Je krijgt alle ruimte om te vertellen over je bevalling, kraamweek en baby’tje. Ieder verhaal is uniek! Uiteraard bespreken we ook gelijk jouw wensen voor de newbornreportage. Samen kiezen we de kleuren, kleren en accessoires die het beste bij jouw kindje passen. Je mag kiezen uit mijn zeer uitgebreide collectie van achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes.

Ook foto’s van je prachtige newborn laten maken Huissen of Bemmel?

Woon jij in Huissen of Bemmel in gemeente  Lingewaard en wil je mooie foto’s van je pasgeboren kindje laten maken? Waarschijnlijk heb je er onwijs veel zin in, maar vind je het ook spannend om dat bijzondere, kleine mensje uit handen te geven. Daarom alvast wat garanties/geruststellingen:

  • Ik doe de newbornfotoshoot als je kleintje tussen de 9 en 15 dagen oud is. Je baby’tje slaapt dan nog zo diep dat het goed mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te leggen.
  • De foto’s bestaan uit mooie, natuurlijke tinten. Hiervoor heb ik allerlei accessoires.
  • Het is altijd behaaglijk warm in mijn fotostudio, zo rond de 22 graden. Heerlijk voor je kindje!
  • Het is jóuw newborreportage. Ik kijk en luister naar wat jouw baby prettig vindt.
  • Tussen de bedrijven door krijg je natuurlijk alle tijd om je kindje te troosten, te knuffelen en te voeden.
  • Een veilige, hygiënische werkwijze en kennis van kinder-EHBO.
  • Boek je een newbornfotoshoot? Dan krijg je gelijk een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je met volle teugen van geniet.

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij de pure schoonheid van je kindje vastleggen tijdens een newbornfotoshoot in Huissen of Bemmel? Bekijk de verschillende prijzenpakketten of neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

En ineens is het alsof je er altijd al was