Newborn

Boek snel jouw babyfotograaf in de buurt van Doesburg!

“Die superlieve donshaartjes en mini-teentjes”

 

Super cute baby, gemaakt door babyfotograaf in Doesburg

Smelt jij ook weg bij het zien van pasgeboren baby’s? Bij je eigen kindje zal dit helemaal het geval zijn. Ze spreken niets voor niets over de roze wolk. Je bent zeker in de wolken met jouw schatje dat zulke superschattige mini-teentjes heeft, superzachte donshaartjes en piepkleine vingernageltjes. Gewoon perfect! De meeste moeders ervaren deze pasgeborene tijd als een hectische, maar bovenal prachtige tijd die te snel voorbijgaat. Juist daarom is het voor jou fijn om de pure schoonheid van jouw kindje vast te laten leggen door een babyfotograaf in Doesburg.

Babyfotograaf in Doesburg voor onvergetelijke herinneringen

Wil jij je later herinneren hoe klein je kind als pasgeboren baby was? Als babyfotograaf in de buurt van Doesburg maak ik prachtige foto’s. Later kun jij dan met jouw persoonlijke fotoalbum op schoot terugkijken op even prachtige herinneringen. Ik maak newbornfotoreportages voor kersverse mamma’s (en eventueel pappa’s) in mijn studio in Zevenaar, vlakbij Doesburg. Hier heb ik alles voorhanden om een onvergetelijke baby-fotoshoot te doen. Ik leg jouw baby’tje vast in zijn of haar puurste vorm. In prachtige poses. Met pure kleertjes en accessoires die het plaatje compleet maken!

Klein mensje, grote wensen voor jouw baby-fotoshoot in Doesburg

Tijdens jouw newbornfotoshoot krijgen jullie alle aandacht van me. Eerst maken we kennis met een kopje koffie of thee. Je krijgt alle ruimte om te vertellen over jouw bevalling, je kraamweek en je baby’tje. Ieder verhaal is uniek en mag er zijn. Ook komen uiteraard jouw wensen voor de newbornreportage aan bod. Samen kiezen we de kleuren, kleren en accessoires die het beste bij je kindje passen. Je kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie van achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes. Zo zacht, zo dromerig…

Ook foto’s van je prachtige newborn laten maken in Doesburg?

Woon jij in Doesburg en wil je onvergetelijke foto’s van je pasgeboren baby’tje laten maken? Waarschijnlijk heb je er onwijs veel zin in, maar vind je het ook spannend om dat bijzondere, kleine mensje uit handen te geven. Daarom alvast wat garanties/geruststellingen:

  • Ik fotografeer je kleintje tussen de 9-15 dagen, omdat je baby dan nog zo diep slaapt dat het goed mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te leggen.
  • Voor de foto’s gebruik ik mooie, natuurlijke tinten. Hiervoor heb ik allerlei accessoires.
  • De temperatuur in mijn fotostudio is behaaglijk warm. Heerlijk voor je kindje!
  • Het is jóuw newbornreportage. Ik kijk en luister naar wat jouw baby prettig vindt.
  • Uiteraard krijg je tussendoor alle tijd om je kindje te troosten, knuffelen en voeden.
  • Kennis van kinder-EHBO en een veilige, hygiënische werkwijze.
  • Boek je een newbornfotoshoot? Dan krijg je gelijk een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je met volle teugen van geniet.

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij de pure schoonheid van je kindje laten vastleggen door een professionele babyfotograaf in de buurt van Doesburg? Bekijk de pakketten of neem vrijblijvend contact met me op. Ik lever graag een fotoshoot die precies aansluit op jouw wensen! 

Liever de mooiste momenten met je baby’tje vastleggen in de vertrouwde omgeving van je eigen thuis? Dan is een newborn lifestyle fotoshoot precies wat je zoekt! 

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

En ineens is het alsof je er altijd al was