Newborn

Boek nu jouw babyfotograaf in de Liemers

“Zo klein, zo perfect”

Super schattige baby, gemaakt door babyfotograaf in de Liemers

“Geniet er maar van, want voor je het weet zijn ze groot.” Hoe vaak horen we dat niet? Juist daarom is het zo mooi om de pure schoonheid van je kindje vast te laten leggen door een babyfotograaf in de Liemers. Zodat je later met het album op schoot terugkijkt op prachtige herinneringen.

Boek jouw babyfotograaf in de Liemers voor onvergetelijke herinneringen 

“Weet je nog, die lieve donshaartjes toen ons kindje zo klein was?” Die details die je zo makkelijk vergeet, tenzij je een waardevol aandenken hebt aan die mooie tijd. Als babyfotograaf in de Liemers maak ik die prachtige details tastbaar voor jou, voor jullie. Als je je dan even niet meer voor kan stellen hoe klein je kindje was, hoef je alleen maar naar de foto’s te kijken. 

Zacht en dromerig zoals jouw kindje

Die kleine vingertjes, de mini-teentjes, het lieve neusje en de donshaartjes. Het is allemaal zo perfect. Zo zacht, zo dromerig. Met mooie, pure kleertjes en accessoires is het plaatje compleet. Je kindje leg ik als babyfotograaf vast zoals hij of zij is — in de puurste vorm. In prachtige poses, zolang het ook voor jouw baby’tje een aangename ervaring is. Juist daarom maak ik alle tijd voor jouw persoonlijke baby-fotoshoot in mijn studio in Zevenaar (deel van landsstreek de Liemers).

Klein mensje, grote wensen voor jouw baby-fotoshoot in de Liemers

In de huiselijke (en aangenaam warme) fotostudio maken we kennis met koffie of thee. Je mag vertellen over je bevalling, je eerste week met je kindje en natuurlijk over jouw wensen voor de fotoreportage. Samen kijken we naar welke kleuren het best bij je kleintje passen. Je hebt ruime keus uit achtergronddoeken, wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes en de schattigste, zachte handgemaakte kleertjes. 

Ook foto’s van je prachtige newborn laten maken in de Liemers?

Hoe graag je ook foto’s wil van je prachtige kindje, waarschijnlijk vind je het toch een beetje spannend om dat kleine mensje uit handen te geven. Zowel voor jou als voor je baby moet het een fijne dag zijn, dus daar doe ik alles voor. 

  • als babyfotograaf in de Liemers fotografeer ik je kleintje tussen de 5-14 dagen, omdat je baby dan nog zo diep slaapt dat het goed mogelijk is om hem of haar in een mooie pose te leggen.
  • De foto’s bevatten mooie, natuurlijke tinten. Hiervoor heb ik allerlei accessoires.
  • De temperatuur in mijn fotostudio is behaaglijk warm. Perfect voor je kindje!
  • Geen enkele baby-fotoshoot is hetzelfde, omdat ik luister en kijk naar wat jouw baby prettig vindt. 
  • Uiteraard krijg je tussendoor alle tijd om je kindje te troosten, knuffelen en voeden. We gaan pas door als jullie er klaar voor zijn.
  • Een veilige, hygiënische werkwijze en kennis van kinder-EHBO.
  • Boek je een newbornfotoshoot in de Liemers? Dan krijg je gelijk een welkomstgids met alle informatie en handige tips voor een dag waar je met volle teugen van zult genieten.

Die mooie pasgeborene-tijd even stilzetten?

Wil jij de pure schoonheid van je kindje laten vastleggen door een professionele babyfotograaf in de Liemers? Bekijk de verschillende pakketten of neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. Ik lever graag een fotoshoot die precies aansluit op jouw wensen! 

Liever de mooiste momenten met je baby’tje vastleggen in de vertrouwde omgeving van je eigen thuis? Dan is een newborn lifestyle fotoshoot precies wat je zoekt! 

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje, werd hij zó rustig, dat je stapje voor stapje mooie poses hebt gefotografeerd. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo onder de indruk was dat je ons zoontje zo rustig kreeg, waardoor ik ontzettend genoot van ons mannetje.”

Gallery

En ineens is het alsof je er altijd al was