Newborn lifestyle

Babyfotograaf Gelderland – newborn lifestyle

“Onbetaalbare herinneringen waar je nooit op uitgekeken raakt” 

babyfotograaf Gelderland newbornfotoshoot lifestyle - kleine baby

Als babyfotograaf in Gelderland leg ik al jouw kostbare herinneringen vast

Die eerste momenten als gezin zijn enorm kostbaar. Niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje, ook niet voor eventuele broers of zussen. Die kleine vingertjes, die mini-teentjes, het lieve neusje en de donshaartjes. het is allemaal zo perfect. Zo zacht, zo dromerig. Samen knuffelen op het grote bed, een dikke kus van grote broer/zus, in slaap vallen in de armen van pappa. Allemaal kostbare momenten waar je dankzij mijn newborn fotoshoot lifestyle geen genoeg van zult krijgen. Zeker omdat je baby’tje zo snel verandert in deze allereerste levensfase. Pas later zul je merken hoe waardevol een fotoreportage is. 

Spontane en liefdevolle foto’s

 Bij een lifestyle baby-fotoshoot in Gelderland hoef je niet echt te poseren; af en toe geef ik wat kleine aanwijzingen. We willen bovenal spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke manier ontstaan. Ik beweeg me mee met het ritme van jullie als gezin. Daarom neem ik ook alleen mijn camera mee, dus geen achtergronden of accessoires zoals bij de newborn fotoshoot. De lifestyle baby-fotoreportage kan prima na je kraamperiode tot jullie kindje 4 weken oud is. Belangrijk is dat jullie huis fijne ramen heeft, zodat het binnen licht genoeg is. Dan hoef ik geen flitser of kunstlicht te gebruiken en krijg je natuurlijkere foto’s. 

Boek je Newborn lifestyle fotoshoot al tijdens je zwangerschap!

Je kunt alvast een reportage boeken als je zwanger bent. Dan heb je tijdens die spannende, maar mooie newborntijd nog iets om naar uit te kijken! Een bevalling is niet te plannen, daarom schrijf ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Dan hebben we na de geboorte alle ruimte om jullie fotoreportage in te plannen. Na de geboorte kunnen jullie me mailen of bellen om een definitieve datum vast te leggen. De focus van een baby-fotoshoot lifestyle ligt op jullie als kersverse gezin. Ik neem alle tijd voor jullie, want een baby is niet te plannen.

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Met liefde wil ik jullie liefde vastleggen.

 

Lifestyle fotografie kost € 225,-

  • 1 uur fotografie
  • Inclusief 10 digitale bewerkte bestanden in hoge resolutie
  • Jullie mogen zelf uit een galerie de mooiste foto’s kiezen

Alvast een aantal tips voor de mooie dag:

  • Willen jullie een warme sfeer van je beelden? Kies dan voor warme/aarde tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.
  • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding, zoals allemaal verschillende kleuren wit, dragen.
  • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Zoals blauw, grijs, groen. Mooi te combineren met zwart of ecru.
  • Zodra je jouw baby-fotoshoot lifestyle boekt, krijg je een fantastische Newborn gids boordevol handige tips!
  • Als je baby niet fit is, laat me dat weten. We zullen de shoot dan verplaatsen.
  • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.
  • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO.

Wil je liever een professionele newborn-fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op babyfotograaf Gelderland voor de opties.

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

En ineens is het alsof je er altijd al was

babyfotograafachterhoek