Baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar

“Met liefde leg ik jullie liefde vast”

Boek nu een baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar

baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar

Kostbare momenten

De eerste prachtige momenten als kersvers gezin zijn zó ontzettend kostbaar. Een dikke kus van grote broer of zus, in slaap vallen in de armen van pappa, samen knuffelen op de bank… Niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje. Het zijn allemaal enorm kostbare momenten waar je dankzij de baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar geen genoeg van kunt krijgen. Zeker omdat je baby zo ongelooflijk snel verandert (groeit :)) in deze allereerste levensfase. Voordat je het doorhebt, is ‘ie geen baby meer! 

“Pas achteraf merk je hoe waardevol een baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar is!”

Tijdens deze baby fotoshoot hoef je niet te poseren; af en toe geef ik je een kleine aanwijzing. We maken liefdevolle, spontane foto’s die op een natuurlijke manier ontstaan. Ik beweeg me mee in het ritme van jullie als gezin. Ik neem daarom ook alleen mijn camera mee; geen achtergronden en  accessoires zoals bij de baby fotoshoot in mijn studio in Zevenaar. Het is wel heel fijn als jullie huis voldoende ramen heeft, zodat de lichtinval genoeg is. Dan hoef ik geen flitser of kunstlicht te gebruiken en krijg je natuurlijke(re) foto’s.   

Boek de baby fotoshoot alvast tijdens je zwangerschap!

Je kunt alvast een baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar boeken als je zwanger bent. Dan heb je tijdens die spannende, maar mooie zwangerschapstijd nóg iets om naar uit te kijken! Meestal weet je niet van tevoren wanneer je bevalt, daarom schrijf ik je uitgerekende datum in mijn agenda. Dan hebben we na jouw bevalling alle ruimte om de baby fotoshoot definitief in te plannen. Tijdens het foto-moment staan jullie helemaal centraal. Waarbij ik alle tijd voor jullie neem, want het ritme van een pasgeboren baby is niet te plannen. 

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Wil je een baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar boeken? Neem gerust contact op. 

Met liefde wil ik jullie liefde vastleggen.

Alvast een aantal tips voor de mooie dag: 

 • Willen jullie een warme sfeer van je beelden? Ga voor warme/aardse tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.
 • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.
 • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Denk aan: blauw, grijs, groen. Mooi te combineren met zwart of ecru.
 • Zodra je de baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips! 
 • Als je baby niet fit is, laat me dat weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.
 • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.
 • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO.

Wil je liever een professionele newborn-fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op babyfotograaf Gelderland voor de opties.  

Samen maken we onvergetelijke herinneringen!

   

  “Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

  Gallery

  pappa troost kleine baby - baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar
  Grote hand houdt kleine babyhand vast -baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar

  En ineens is het alsof je er altijd al was

  Baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar - pappa kijkt liefdevol naar baby
  Kleine zus bij grote zus
  Grote zus geeft kus aan kleine zus
  baby fotoshoot bij jou thuis in Zevenaar - kleine baby kijkt pappa aan