Newborn lifestyle

Baby fotoshoot bij jou thuis in de Achterhoek

Met liefde leg ik jullie liefde vast

baby fotoshoot in de Achterhoek - pappa met baby op arm en grote zus ernaast

Kostbare momenten

Geen genoeg krijgen van alle kostbare baby-momenten met jullie als kersvers gezin in de hoofdrol? Laat ze vastleggen tijdens een baby fotoshoot bij jou thuis in Terborg, Gaanderen of Ulft!, Niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje. Een warm badje, in slaap vallen in de armen van pappa, een lieve kus van grote broer of zus. Pas later merk je hoe waardevol de foto’s zijn, want je kindje verandert in deze allereerste levensfase zo ongelooflijk snel. Laten we dus samen onvergetelijke herinneringen maken!

Liefdevolle foto’s die op een spontane manier ontstaan

De beste tijd voor de baby fotoshoot bij jou thuis in Terborg, Gaanderen of Ulft is na je kraamweek tot je baby’tje ongeveer 4 weken oud is. Tijdens de shoot hoef je niet te poseren; af en toe krijg je van mij wat kleine aanwijzingen. We maken spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke manier ontstaan. Ik neem dan ook alleen mijn camera mee; geen achtergronden of accessoires zoals bij de baby fotoshoots in mijn studio. Het fijnst is als jullie huis fijne ramen heeft, zodat er voldoende licht naar binnenkomt. Dan hoef ik geen flitser te gebruiken, waardoor je natuurlijkere foto’s krijgt.

Boek alvast je baby fotoshoot bij jou thuis in Terborg, Gaanderen of Ulft tijdens je zwangerschap

Nog zwanger? Zeker geen punt! Je kunt namelijk al een baby fotoshoot bij jou thuis in Terborg, Gaanderen of Ulft boeken als je zwanger bent. Heel fijn, want dan heb je tijdens die spannende en mooie zwangerschapsweken nog méér om naar uit te kijken. Meestal is je bevalling niet te plannen, daarom schrijf ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda. Na je bevalling leggen we samen de definitieve datum vast. Tijdens de shoot ligt de focus 100% op jullie als kersvers gezin. Ik neem alle tijd voor jullie en besef dat het ritme van een pasgeboren baby niet te plannen is.

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Wil je een fotoshoot plannen? Neem vrijblijvend contact op om een baby fotoshoot bij jou thuis in de Terborg, Gaanderen of Ulft in te plannen!

Alvast een aantal tips voor de mooie dag: 

 • Wil je dat de foto’s een warme sfeer hebben? Ga voor warme/aardse tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.

 • Wil je een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.

 • Wil je een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Denk aan: groen, grijs, blauw. Mooi te combineren met zwart of ecru.

 • Zodra je jouw baby fotoshoot boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips! 

 • Als je baby ziekjes is, laat me dat weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.

 • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.

 • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO.


  Wil je liever een professionele baby fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op 
  babyfotograaf Gelderland voor de opties.   

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

pappa troost kleine baby - babyfotograaf lifestyle in de Liemers
Grote hand houdt kleine babyhand vast - babyfotograaf lifestyle in de Liemers

En ineens is het alsof je er altijd al was

Babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa kijkt liefdevol naar baby
babyfotograaf lifestyle in de Liemers - kleine baby slaapt