Newborn lifestyle

Baby fotoshoot bij jou thuis in Doesburg

Met liefde leg ik jullie liefde vast

baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers - pappa met baby op arm en grote zus ernaast

Boek nu een baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer

Die eerste prachtige momenten als nieuw gezin zijn zo enorm kostbaar! Niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje. Samen knuffelen op het grote bed, een zachte kus van grote broer of zus, in slaap vallen in de beschermende armen van pappa. Dit zijn de kostbare momenten waar je dankzij mijn baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer nooit genoeg van zult krijgen. Pas achteraf besef je hoe waardevol een baby fotoshoot is, want wat verandert je kindje toch zo ongelooflijk snel in deze allereerste levensfase. Dus laten we samen onvergetelijke herinneringen maken.

Spontane en bovenal liefdevolle foto’s

Tijdens de baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer hoef je niet te poseren, af en toe geef ik je wat kleine aanwijzingen. We maken spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke manier ontstaan. Ik beweeg me mee in jullie ritme als gezin. Daarom gaat alleen mijn camera mee en geen achtergronden of accessoires zoals bij de baby fotoshoots in mijn studio. De meest ideale tijd voor een baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer is na je kraamweek tot je kindje ongeveer 4 weken oud is. Het fijnst is als jullie huis fijne ramen heeft, zodat er voldoende daglicht binnenkomt. Dan hoef ik geen flitser en kunstlicht te gebruiken, waardoor de foto’s natuurlijker worden.

Boek alvast je baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer tijdens je zwangerschap

Boek gerust een baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer als je nog zwanger bent. Dan heb je tijdens die spannende, maar mooie zwangerschapstijd nóg meer om naar uit te kijken. Meestal is een bevalling niet te plannen, daarom schrijf ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda. Na je bevalling hebben we dan alle ruimte om de fotoreportage definitief in te plannen. Tijdens de shoot ligt mijn focus 100% op jullie als kersvers gezin. Ik neem alle tijd voor jullie, want het ritme van een pasgeboren baby is niet te plannen.

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Wil je een fotoshoot vastleggen ? Neem vrijblijvend contact op om een baby fotoshoot bij jou thuis in Lobith of Tolkamer in te plannen!

Alvast een aantal tips voor de mooie dag: Willen jullie dat de foto’s een warme sfeer hebben? Ga voor warme/aardse tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.

  • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.

  • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Denk aan: groen, grijs, blauw. Mooi te combineren met zwart of ecru.

  • Zodra je jouw baby fotoshoot boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips! 

  • Als je baby ziekjes is, laat me dat weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.

  • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.

  • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO.

    Wil je liever een professionele baby fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op babyfotograaf Gelderland voor de opties.   

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

pappa troost kleine baby - babyfotograaf lifestyle in de Liemers
Grote hand houdt kleine babyhand vast - babyfotograaf lifestyle in de Liemers

En ineens is het alsof je er altijd al was

Babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa kijkt liefdevol naar baby
babyfotograaf lifestyle in de Liemers - kleine baby slaapt