Newborn lifestyle

Wil jij een baby fotoshoot  bij jou thuis in Gelderland? 

“Heerlijk thuis genieten, terwijl ik foto’s maak van je baby’tje” 

babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa met baby op arm en grote zus ernaast

We maken onbetaalbare herinneringen!

Tijdens een baby fotoshoot bij jou thuis in Gelderland breng ik jullie liefde in beeld. In jullie eigen vertrouwde omgeving! Ik leg alle dagelijkse bezigheden rond jullie kindje vast. De momenten die zo ‘gewoon’ lijken, maar achteraf onbetaalbaar zijn. Je baby die zoetjes in zijn of haar wiegje slaap, liefdevol in badje wordt gedaan en alle warme knuffels die jullie elkaar geven. Mooie momenten, samen met elkaar. Als gezin. 

Kostbare momenten vastgelegd tijdens baby fotoshoot bij jou thuis in Gelderland

Die eerste dagen en weken als kersvers gezin zijn enorm kostbaar. Niets zo bijzonder als een baby’tje dat net geboren is. Ook voor eventuele broers en zussen is het speciaal. Die lieve kleine vingertjes, die mini-teentjes, het schattige neusje en de donshaartjes. Het is allemaal zo perfect. Zo zacht, zo dromerig. Samen knuffelen op het grote bed, een dikke kus van grote broer of zus, in slaap worden gewiegd in de armen van pappa. Allemaal kostbare momenten die je dankzij jouw baby fotoshoot bij jou thuis in Gelderland niet snel zal vergeten. 

Liefdevolle en waardevolle foto’s

Bij een baby fotoshoot bij jou thuis in Gelderland hoef je niet echt te poseren; af en toe geef ik wat kleine aanwijzingen. We willen bovenal spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke manier ontstaan. Ik neem alleen mijn camera mee, dus geen achtergronden of accessoires zoals bij de baby fotoshoot in mijn studio. De baby fotoreportage bij jou thuis kan prima na je kraamweek tot jullie kindje 6 tot 8 weken oud is. Belangrijk is dat jullie huis fijne ramen heeft, zodat het binnen licht genoeg is. Dan hoef ik geen flitser of kunstlicht te gebruiken en krijg je natuurlijkere foto’s. Ook kunnen we eventjes naar buiten gaan, terwijl jij trots als een pauw met jullie kleintje in de wandelwagen loopt. 

Boek alvast een fotoshoot bij jou thuis in Gelderland tijdens je zwangerschap

Ben je nog zwanger, maar kun je niet wachten tot die bijzondere babytijd? Boek gerust alvast jouw fotomoment. Dan heb je nóg iets om naar uit te kijken! Een bevalling is meestal niet te plannen, daarom schrijf ik je uitgerekende datum in mijn agenda. Dan hebben we na de geboorte alle ruimte om de baby fotoshoot bij jou thuis in te plannen. Na de geboorte kunnen jullie me bellen of mailen om een definitieve datum vast te leggen. 

Tijdens de baby fotoshoot bij jullie thuis staat jullie gezin op de eerste plek. Ik neem alle tijd voor jullie, want een baby is niet te plannen. Voeden, troosten en knuffelen: voor al deze momenten met de baby is er volop tijd! 

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Wil je een fotoshoot plannen? Neem vrijblijvend contact op om een baby fotoshoot bij jou thuis in Gelderland in te plannen!

Met liefde wil ik jullie liefde vastleggen.

Alvast een aantal tips voor de mooie dag:

  • Willen jullie een warme sfeer van je beelden? Ga voor warme/aardse tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.
  • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.
  • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Denk aan: blauw, grijs, groen. Mooi te combineren met zwart of ecru.
  • Zodra je jouw baby-fotoshoot lifestyle boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips!
  • Als je baby niet fit is, laat me dat weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.
  • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.
  • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO. 

 

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

pappa troost kleine baby - babyfotograaf lifestyle in de Liemers
Grote hand houdt kleine babyhand vast - babyfotograaf lifestyle in de Liemers

En ineens is het alsof je er altijd al was

Babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa kijkt liefdevol naar baby
babyfotograaf lifestyle in de Liemers - kleine baby slaapt