Newborn lifestyle

Baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers

Met liefde leg ik jullie liefde vast

babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa met baby op arm en grote zus ernaast

Boek nu een baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers

Samen knuffelen op het grote bed, een dikke kus van grote broer of zus, in slaap vallen in de armen van pappa. Die eerste prachtige momenten als gezin zijn enorm kostbaar: niets zo bijzonder als een pasgeboren baby’tje. Het zijn zulke kostbare momenten waar je dankzij een baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers geen genoeg van zult krijgen. Zeker omdat je kindje zo ongelooflijk snel groot wordt in deze allereerste levensfase. Pas later merk je hoe waardevol een baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers is. Laten we samen onvergetelijke herinneringen maken!

Liefdevolle foto’s die op een spontane manier ontstaan

Tijdens de baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers maken we spontane en liefdevolle foto’s die op een natuurlijke wijze ontstaan. Je hoeft niet te poseren; af en toe krijg je van mij wat kleine aanwijzingen. Ik beweeg me mee in jullie ritme als gezin. Daarom neem ik ook alleen mijn camera meeneemt en geen achtergronden of accessoires zoals bij de baby fotoshoots in mijn studio.  Een baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers kan perfect na je kraamweek tot jullie kindje ongeveer 4 weken oud is. Ik kan het best foto’s maken als jullie huis fijne ramen heeft, zodat er voldoende lichtinval is. Dan hoef ik geen flitser of kunstlicht te gebruiken, waardoor je natuurlijkere foto’s krijgt. 

Boek alvast je baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers tijdens je zwangerschap

Je kunt alvast een baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers boeken als je zwanger bent. Dan heb je tijdens die spannende, maar mooie zwangerschapstijd nóg iets om naar uit te kijken! Meestal is een bevalling niet te plannen, daarom schrijf ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda. Dan hebben we na de bevalling alle ruimte om de fotoreportage definitief in te plannen. Tijdens de shoot ligt de focus 100% op jullie als kersvers gezin. Ik neem alle tijd voor jullie, want het ritme van een pasgeboren baby is niet planbaar. 

Spreekt mijn stijl jullie aan?

Wil je een fotoshoot plannen? Neem vrijblijvend contact op om een baby fotoshoot bij jou thuis in de Liemers in te plannen!

Met liefde wil ik jullie liefde vastleggen.

Alvast een aantal tips voor de mooie dag: 

  • Willen jullie dat de foto’s een warme sfeer hebben? Ga voor warme/aardse tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.
  • Willen jullie een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding dragen, zoals allemaal verschillende kleuren wit.
  • Willen jullie een iets koelere sfeer? Draag dan ook koelere tinten. Denk aan: groen, grijs, blauw. Mooi te combineren met zwart of ecru.
  • Zodra je jouw baby fotoshoot boekt, krijg je een fantastische Newborn-gids boordevol handige tips! 
  • Als je baby ziekjes is, laat me dat weten. We verplaatsen de shoot dan gewoon naar een ander moment.
  • Doe je kindje makkelijke kleding aan, bijvoorbeeld een ‘onesie’ en geen strakke sokjes in verband met striemen.
  • Ik werk uitsluiten volgens de regels van het RIVM en met kennis van baby-EHBO.

Wil je liever een professionele baby fotoshoot in mijn studio in Zevenaar? Kijkt eens op babyfotograaf Gelderland voor de opties.   

“Doordat jij zo veel rust uitstraalde en alle tijd nam voor ons kindje en ons gezin, kunnen we nu heerlijk genieten van onze prachtige foto’s. Je liet ons de bijzondere dingen die me normaal niet opvallen: de donshaartjes op zijn oortjes en ruggetje. Wat me het meest is bijgebleven? Dat ik zo niet opmerkte dat je bij ons thuis aanwezig was, waardoor deze waardevolle foto’s geheel warm liefdevol en ongedwongen stralen in ons fotoalbum.

Gallery

pappa troost kleine baby - babyfotograaf lifestyle in de Liemers
Grote hand houdt kleine babyhand vast - babyfotograaf lifestyle in de Liemers

En ineens is het alsof je er altijd al was

Babyfotograaf lifestyle in de Liemers - pappa kijkt liefdevol naar baby
babyfotograaf lifestyle in de Liemers - kleine baby slaapt