Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Samenwerkende Vakfotografen Nederland
Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij u hier door Algemene Voorwaarden DuPho

Aanvullende Algemene voorwaarden Debby van Cleef fotograaf

Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Fotografie by Debby houdt zich het uitdrukkelijke recht voor, het door haar vervaardigd fotografisch werk voor eigen commerciële doeleinden te gebruiken.
Fotograferen met eigen camera of met mobiele telefoon is niet toegestaan tijdens mij werk.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van leden van het gezin gebruikt worden voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf schriftelijk kenbaar te maken aan de fotografe.
Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Bij aanschaf van digitale ‘high resolution’ bestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken.

Fotosessie

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt de fotograaf altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de fotograaf een bevestiging heeft gestuurd. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt deze binnen 5 dagen contact op met de fotografe.
Na de fotosessie stelt Debby van Cleef fotograaf klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk in een online galerij, het is ook mogelijk om deze in de fotostudio te komen bekijken. Hier kan de klant een keuze uit maken afhankelijk van het pakket.
Mocht de fotoshoot niet zijn geslaagd, maken we een nieuwe afspraak. De fotoshoot wordt op dat moment wel betaald, een nieuwe afspraak wordt ingepland.
Willen kinderen om welke reden dan ook niet meewerken aan de fotosessie, dan heeft u geen recht op een herkansing. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om ervoor te zorgen dat de kinderen meewerken aan de fotosessie.
De foto’s worden altijd binnen 3 weken in een online galerij geplaatst. Daarna kunnen bestanden worden uitgekozen of fotoproducten worden nabesteld.

Producten

Indien canvas, fotoafdrukken of andere fotoproducten beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan de fotografe. De fotografe werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen. De leveranciers van de fotoproducten zijn met grote zorg geselecteerd. Het is mogelijk dat de klant op zijn/haar beeldscherm de kleuren of helderheid van de foto’s anders ervaart indien dit beeldscherm niet gekalibreerd is. De fotografe is om die reden niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleur weergave op het beeldscherm van de klant.

Fotoproducten worden besteld nadat de betaling van de klant is ontvangen. Reeds bestelde fotoproducten kunnen niet worden geannuleerd.

Betaling

Direct na de reportage rekent u de fotoreportage af. Dit gaat om het basistarief voor een fotoshoot.
Je ontvangt altijd een factuur. De factuur wordt per mail verzonden.
De klant dient de factuur te controleren op eventuele onjuistheden alvorens deze betaald worden. De klant dient de factuur te betalen binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is.
Tot 1 jaar na de datum van de reportage zijn nabestellingen mogelijk.

Reiskosten

Buiten Zevenaar worden te allen tijde reiskosten in rekening gebracht, afhankelijk van de soort fotografie. Behalve bij bruidsfotografie hierbij zitten de reiskosten inbegrepen in het pakket.

Cadeaubonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen
Cadeaubonnen van Debby van Cleef fotograaf zijn een 1  jaar geldig en alleen bij mijn fotostudio verkrijgbaar. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen tegen een geldbedrag en zijn niet overdraagbaar. Verkopen van een bon is niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte of een andere goede reden is het mogelijk om een afspraak te verzetten. Mocht de afspraak geannuleerd worden binnen 5 dagen voor de fotoreportage dan breng ik geen kosten in rekening. Als er op een dag voorafgaand aan de fotoshoot of op de dag zelf wordt geannuleerd, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kan de afspraak wel kosteloos worden verzet binnen een termijn van 4 weken. Hiervoor worden dan geen extra kosten in rekening gebracht.
Annuleren kan alleen schriftelijk of per mail. Wanneer dit niet het geval is zal Debby van Cleef fotograaf de gemaakte kosten in rekening brengen voor de wederpartij.
Bij reservering van de trouwdatum zijn reserveringskosten verschuldigd van €150,- Deze kosten worden verrekend met het eindbedrag.
Debby van Cleef fotograaf is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd.
Het is niet toegestaan om gekochte prints te scannen en hier zelf fotoproducten mee te bestellen.

Privacy en persoonsgegevens

Fotografie by Debby zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, emailadres, etc.) openbaar maken of doorgeven aan anderen.

Debby van Cleef fotograaf
laviephotographydebby.nl / info@laviephotographydebby.nl
Debby van Cleef
Ambachtstraat 11
6905DD  Zevenaar
06 22973818
KVK 62913077
BTW nummer NL163228395B02
IBAN NL79RABO0302600124